<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1245322448846564&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Website and language

Flag da-DK
Danmark
Bekræft

Video: Sådan forløber et BusinessCruise med DFDS

DFDS den 3. februar 2020
1 min. læsning

Et BusinessCruise på skibet, der sejler mellem Oslo og København via Frederikshavn, er en unik mulighed for at skabe en møde- eller konferenceoplevelse, som ikke kun bidrager med resultater, men også med skærpede relationer.

2. DFDS KIM BUSINESSCRUISE SEQ_04 HC DK SUBS

Et BusinessCruise kan begynde med ankomst kl. 11.30, så man har det meste af dagen til konference eller møder, eller man kan ankomme lige omkring kl. 13.30 og nå at komme ombord, inden skibet lægger fra kaj.

»Langt de fleste begynder med en eller anden form for møde eller konference. Efterfølgende får man noget godt at spise i en af restauranterne. Så går turen op til Oslo. Turen ind gennem Oslofjorden er bare helt unik i forhold til andre muligheder. Oslo bliver ofte enten brugt til mere møde eller ud at opleve byen. Tilbage på skibet igen – måske lige for at afrunde det, der måtte være – så ned og spise en festmiddag,« forklarer Kim Heiberg, commercial director hos DFDS.

»Selvfølgelig kan vi levere alt det som alle andre kan, når vi taler hardware osv. Udover det er det selve rejsen og det at være fælles om noget. Og det at komme til et andet sted sammen gør bare, at det fylder mere, når man kommer hjem,« siger Kim Heiberg og fortsætter:

»Når man sidder i et mødelokale, og tingene ændrer sig på den måde, de gør, udenfor, giver det bare noget andet. Det giver noget andet til sjælen, når man er afsted på den måde. Derfor er den fælles rejseoplevelse en essentiel del af et BusinessCruise med DFDS.«

Send forespørgsel på BusinessCruise her

New call-to-action

Del artiklen